Algemene aanmeldprocedure en voorwaarden.

 

Wil je als teamlid toe treden tot het team van Stichting Sportdokters.nl?

Lees dan onderstaande voorwaarden goed door. Voldoe je aan deze voorwaarden, vul dan de gegevens in vermeld onder de pagina "aanmelden vrijwilliger".

 

-         Je bent in het bezit van een geldig EHBO certificaat, diploma verpleegkundige, of artsen bull

-         Je bent in het bezit van een rijbewijs ( geldt voor de functie van chauffeur en logistieke dienst)

-         Onze werkzaamheden vergen nogal eens lichamelijke inspanning: Je hebt een goede conditie en bent lichamelijk fit om deze werkzaamheden te verrichten (rennen, tillen, dragen)

-         Je hebt een affiniteit met de sport

-         Je bent collegiaal

-     Je bent in staat om zowel in teamverband als solo te werken

-         Je bent leergierig

-         Je bent stressbestendig

-         Je hanteert geen 09.00 – 17.00 uur mentaliteit, soms kan het gebeuren dat een evenement langer duurt dan verwacht. Wij verwachten dan een flexibiliteit in deze. 

-         Je bent bereid om actief mee te denken in een dynamische organisatie.

    Na je aanmelding als vrijwilliger neemt ons secretariaat telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor plaatsvinden.

    Na dit gesprek wordt, in samenwerking met jou, 1 tot maximaal 3 evenementen uitgezocht, waar je als stagiaire mee gaat om kennis te maken met het werk in het veld, zodat jij maar ook wij, kunnen beoordelen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

    Na deze periode ontvang je een wedstrijdlijst en alle overige documenten om definitief te worden ingeschreven als teamlid.

    Je gaat een overeenkomst aan voor de duur van minimaal 1 jaar, waarin van je wordt verwacht minstens 2 evenementen aanwezig te zijn.

 

    Het team van Stichting Sportdokters.nl kijkt ernaar uit om jou als teamlid te verwelkomen, een team waar professionaliteit, kwaliteit, deskundigheid een belangrijke rol spelen in de te verlenen zorg binnen de dranghekken.