TEAMLID WORDEN BIJ SPORTDOKTERS?

WELKOM!

 Stichting Sportdokters.nl is een stichting die bestaat uit een grote groep zorgprofessionals en een kleinere groep EHBO'ers, allen bekwaam, gedreven en bedreven in de opvang van medische incidenten bij sportevenementen.

 

Binnen het team van Stichting Sportdokters.nl heerst een groot saamhorigheidsgevoel dat gekenmerkt wordt door sportiviteit, enthousiasme, professionaliteit en vakkundigheid. Maar ook gezelligheid, een lach en een traan en een open mindset zorgt ervoor dat teamleden zich welkom voelen in een ons team.

Sportdokters is een team waar kwaliteit, enthousiasme, openheid, flexibiliteit en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Ben je een zorgprofessional dan dien je te beschikken over een geldig BIG nummer en, eventueel, een AGB code.

Ben je arts in België, dan dien je te beschikken over een geldig Rijksnummer en aanvullend dien je je aan te melden bij het BIG register voor het verkrijgen van een BIG nummer zodat je ook in Nederland bevoegd bent om als arts te werken.

Beschik je hier nog niet over, omdat je geneeskunde student bent of in opleiding tot verpleegkundige, dan dien je eerst een EHBO diploma te behalen voordat je bij Sportdokters aan de slag kunt. Alleen EHBO certificaten afgegeven door het Rode Kruis of Oranje Kruis worden door ons geaccepteerd.

Welke disciplines zijn werkzaam binnen Sportdokters?

- Artsen ( al dan niet in opleiding tot een specialisme)

- Verpleegkundig Specialisten

- Physisian Assistents

- Verpleekundigen

- Ambulanceverpleegkundigen

- Ambulancechauffeurs

- Chauffeurs van overige voertuigen.

- Motorrijders

- Gespecialiseerd verpleegkundigen

- Fysiotherapeuten

- Sportmasseurs

- Centralisten

- Logistiek medewerkers

- EHBO 'ers

 

Om lid te worden van het team van Sportdokters, dien je over een goede fysieke toestand te beschikken.

Dit betekend dat je in staat moet zijn om, op tempo, door het veld te lopen met brancard of kuip en dat je goed kunt bukken en op je hurken / knieën kunt zitten.

Daarnaast beschik je over de juiste competenties die bij jou functie horen of je bent bereid om hiervoor interne opleidingen te volgen. 

 

Sportdokters staat voor kwaliteit en veiligheid en straalt dit ook naar buiten toe uit. Concreet betekend dit dat wij ons hebben geconformeerd aan de Veldnorm Evenementenzorg. 

 

Meer info? 

Meld je aan via de button en je ontvangt van de backoffice een uitnodiging voor een digitale kennismaking die in principe, elke 1e maandag van de nieuwe maand, plaatsvind.

 

We kijken er naar uit om jou als teamlid te mogen begroeten in het grootste mobiele sportgeneeskundig team van Nederland!